top of page
Search
  • Writer's pictureInteriorul Casei

Scări și balustrade - Instalare Conform Reguli de siguranță

Scările sunt vitale. Ar fi foarte surprinzător ca o casă, sau orice structură în ceea ce privește, să fie fără scări. Scările sunt compuse din diferite părți, cum ar fi balustradele, balustradele și stâlpii. Aceste componente cruciale vă fac scările utile și exhaustive.


Balustradele scărilor sunt semnificative, deoarece oferă indivizilor securitate în timp ce folosesc scările. Sunt utile în special persoanelor care au incapacități sau persoanelor în vârstă care nu mai sunt dure cu picioarele lor. Balustradele îi susțin în timp ce trec peste scări fără să te chinui că se prăbușesc.


Acasă Scări


Amintiți-vă că scările interioare și balustradele sunt folosite nu exclusiv pentru a adăuga măreție casei dvs., dar în plus pentru a garanta securitatea persoanelor care locuiesc în casă, în special pentru copii și bătrâni. Nu aveți nevoie să cadă nimeni în timp ce vă plimbați în sus sau în jos pe scări.


Casa ta ar trebui să fie rezistentă la accident, în special la copiii mici din casă. În ansamblu, realizăm că copiii sfâșie prin casă, peste tot pe scări, din când în când în orice caz, implicând balustrada ca un tobogan. Astfel, garantarea faptului că toată lumea este protejată prin introducerea de balustrade pentru scări puternice și rezistente este o cerință incontestabilă.



Bunăstarea scărilor dvs. ar trebui să înceapă prin introducerea unor balustrade de scară puternice și impecabile. Balustradele ar trebui să fie introduse pe toată lungimea scărilor, până la sosire. Asigurați-vă că obțineți estimările exacte pentru regiunile predeterminate pentru a garanta montarea corectă a balustradelor. Designul balustradelor scărilor ar trebui să se potrivească cu cel al scărilor din lemn.


În timpul construcției scărilor, există o mulțime de reguli de securitate care ar trebui respectate. Asigurați-vă că scările măsoară sub 44 inci lățime, cu balustrada introdusă pe partea dreaptă. În plus, doriți să luați în considerare montarea unei balustrade în partea cea mai înaltă a balustradei scării.


Balustradă scară


Balustradele scărilor interioare și balustradele de mână ar trebui să fie peste tot. De asemenea, puteți adăuga o altă balustradă pe partea peretelui, dar asigurați-vă că veți lăsa aproximativ un fir și jumătate de spațiu din perete, astfel încât mâna dvs. să aibă suficient spațiu pentru a prinde.


În timp ce introduceți balustrada, măsurați statura balustradei și puneți o amprentă pe lângă șinele scărilor din partea de sus și de la bază. Balustradele asumă un rol extrem de semnificativ în o balustradă de scări. De-a lungul acestor linii, ar trebui să fie dispersate în mod corespunzător, cu aproximativ 3 până la 4 inci separați, astfel încât copiii mici din casă să nu-și poată băga capul prin ele, ceea ce va ajuta la prevenirea accidentelor grave sau umilitoare.

17 views1 comment
Post: Blog2_Post
bottom of page