top of page
Search
  • Writer's pictureInteriorul Casei

Amenajarea interioară a casei - Confort și funcționalitate

Motivul obișnuit este să faceți un aranjament pentru a oferi detaliile finale casei pe care tocmai ați cumpărat-o de la un dezvoltator sau poate să vă remodelați casa actuală încă o dată. În cele două cazuri, trebuie să luați în considerare multe elemente, iar organizația de design interior pe care o alegeți ar trebui, de asemenea, să țină cont de aceste puncte de vedere pentru a vă oferi un design avantajos pentru interioarele casei dvs. Care sunt aceste variabile?


Designul interior trebuie să adopte o abordare holistică


În momentul în care căutați asistența unui maestru în design interior, ar trebui să aveți opțiunea de a-l îndemna să vadă sarcina care trebuie să ia în considerare fiecare dintre părțile casei, dimensiunea, suprafața, locuința. spatiu accesibil, persoane fizice care implica casa si metoda de interfatare fiecare dintre utilitati. Apoi, în acel moment, ar exista o șansă în întuneric între aspectul de bun gust al interiorului și confortul unei anumite piese din design.


Organizația de amenajări interioare trebuie să vă garanteze că orice sugerează pentru casa dvs. nu va respinge niciun ghid din apropiere și, de asemenea, se va adapta la climă fără a aduce contaminare sau substanțe care epuizează stratul de ozon.


Coordonarea cu Antreprenorul care Execută Lucrarea


În mod obișnuit, designerul de interior ți-ar oferi un aranjament, totuși muncitorul angajat care este ales de tine pentru a executa lucrarea în casa ta probabil că nu va fi de acord cu câteva propuneri.



În cazul în care nu sunteți familiarizat în mod intim cu artizanat de interior, ați putea fi pus în sarcină în această distincție de evaluare între cele două. Pentru a fi departe de acest lucru, ar trebui să-i faceți să stea împreună și să iasă cu un plan de joc de obicei adecvat, astfel încât munca să fie posibilă cu ușurință.


Ați inclus și mobila?


Presupunând că ați încredințat o sarcină maestrului de amenajare interioară acasă, alături de ideile și deciziile pentru mobilier, atunci ați putea dori să-i transmiteți propriile înclinații. Astfel, rezultatul final va oglindi caracterul tău singular, indiferent de gândurile inovatoare expuse de designer. Din cauza regiunilor explicite din familie, similare cu bucătăria, de exemplu, designerul de interior trebuie să creeze planuri pentru a face bucătăria una avansată, cu stocarea specială și aranjamentele hotei de fum etc. Cu toate acestea, în această etapă ar poți să nu ții cont de confort și utilitate. Lucrurile trebuie puse deoparte și recuperate în timpul utilizării zilnice a bucătăriei de către tine și partenerul tău de viață și nu ar trebui să fii supus niciunui disconfort.


Apoi, în acel moment, noile lucrări interioare ar trebui să îmbunătățească toaletele, iar cablajele electrice și instalațiile de iluminat să fie mult mai productive energetic în funcție de nevoile vremurilor în care trăim etc. În timp ce faci asta, trebuie să ai grija la cheltuiala. Ați putea de acum să aveți un plan de cheltuieli și designul interior pentru casa dvs. ar trebui să se termine în interior ceva similar. Casa ta va fi un loc fermecător în care să locuiești, dacă ai cel mai bun interior.

3 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page